Explozie într-un bloc de garsoniere din Buzău

O explozie a avut loc vineri dimineaţă într-un bloc de garsoniere de la marginea oraşului Buzău, la ieşirea spre Brăila.

Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu. 15 oameni au fost evacuaţi iar rănite au fost, din primele date, o fetiţă de 8 ani şi bunica ei, de 65 de ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, locotenent George Creţu, explozia s-a produs într-un bloc de la marginea Buzăului.

”Am fost solicitaţi să intervenim în cazul unei  explozii neurmată de incendiu într o locuinţă la etajul 4 al unui bloc din Buzău. La faţa locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă. În momentul, sosirii s-a constatat că explozia nu generase un incendiu, iar pagube semnificative erau în locuinţa în care s-a produs, urmând să evaluăm şi celelalte apartamente”, a declarat reprezentantul ISU Buzău.

Două persoane, o copilă de 8 ani şi bunica ei, de 65 de ani, au fost rănite în urma exploziei. Victimele au fost preluate de paramediei şi vor fi duse la spital.

Pompierii urmează să evalueze pagubele suferite în urma deflagraţiei în celelalte apartamente, în timp ce specialiştii în construcţii vor stabili dacă blocul  respectiv are probleme de rezistenţă în urma exploziei.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMELE ȘTIRI