Florin Cîțu, după consultările cu Iohannis: Nu avem majoritate, nu am avansat propunere de premier

Premierul Florin Cîţu a declarat luni, după consultările cu preşedintele Klaus Iohannis, că PNL a spus foarte clar că în acest moment nu are o majoritate şi nu poate avansa o propunere pentru postul de premier.

”Am spus foarte clar că în acest moment nu avem majoritate şi nu am avansat o propunere de premier. I-am spus domnului preşedinte căm săptămâna trecută, s-a conturat o majoritate, votată, USR- AUR- PSD şi aceasta este majoritatea la care ne uităm în acest moment”, a spus Cîţu. 

Preşedintele PNL a ţinut să spună că Guvernul îşi va face în continuate datoria şi va administra această perioadă dificilă prin care trece România. 

”Vom folosi toată resursele pentru a ne asigura că efectele creşterii preţurilor la energie nu vor fi resimţite de populaţie”, a mai spus el.  

Florin Cîţu a spus că varianta cu care liberalii merg reprezintă o majoritate în jurul PNL. 

”În acest moment, există o majoritate votată în Parlament, USR-PSD-AUR. Eu nu cred că sunt atât de cinici încât să dea jos un Guvern fără să vină cu soluţii, există o majoritate votată şi testată. În acest moment nu avem majoritate, astăzi nu am avansat un nume de premier. Când vom avea majoritate, vom avansa un nume. Binenţeles că vom negocia. Toate opţiunile sunt pe masă, am spus dinainte de moţiune, vom face ce e mai bine pentru România şi pentru PNL”, a mai declarat Cîţu.

 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI