Ludovic Orban: Luni îmi voi da demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților

Fostul lider al PNL, Ludovic Orban, a anunțat, după ce a pierdut șefia formațiunii în fața lui Florin Cîțu, că își va prezenta, luni, demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților. De asemenea, acesta a anunțat că a încheiat orice parteneriat cu Klaus Iohannis.

 „Stimate colege, stimați colegi, încep prin a le mulțumi celor aproape 1.900 de colegi care mi-au dat încrederea în condițiile în care s-au desfășurat acest congres. Îl felicit pe Florin Cîțu pentru alegerea ca lider al PNL. De-a lungul carierei mele, de 31 de ani, am apărat valorile liberale și am acționat constant pentru a pune în practică un ideal al politicilor liberale pentru a realiza un salt de care România are nevoie. Voi rămâne consecvent, îmi voi păstra convingerile pentru apărarea democrației. Voi continua să acționez așa cum am făcut-o și până acum alături de colegii mei.

Vreau să vă anunț că demisia mea din funcția de președinte al Camerei Deputaților va fi luni pe masa președintelui ales, Florin Cîțu. Între Ludovic Orban și președintele Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat”, a declarat Ludovic Orban.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI