A amenințat cu un pistol fals și a murit într-un accident rutier. Declarațiile poliției

Un şofer a decedat într-un accident produs în municipiul Râmnicu Vâlcea. Bărbatul a fost urmărit în trafic de poliţişti, în urma unui apel la 112. Cetățenii au reclamat că șoferul avea asupra sa o armă.  

Ulterior, în urma verificărilor făcute în maşină s-a constatat că pistolul era de fapt o brichetă nefuncţională, informează IPJ Vâlcea. Bărbatul avea 50 de ani şi era din municipiul Curtea de Argeş.

„În data de 24 august, ora 02,34, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de un bărbat cu privire la faptul că, în timp ce se afla împreună cu alţi prieteni în municipiul Râmnicu Vâlcea, bulevardul Dem Rădulescu, un alt bărbat la volanul unui autoturism le-a arătat un pistol după care ar fi plecat de la faţa locului. Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au intervenit imediat în zonă pentru depistarea autoturismului, însă, în momentul în care a fost oprit, şoferul a demarat cu viteză de lângă echipajul de poliţie, care a pornit în urmărirea lui”, precizează IPJ Vâlcea.

Conform sursei citate, la o intersecţie, şoferul urmărit a intrat în coliziune cu un alt autoturism şi a murit.

 „În urma verificărilor efectuate a fost găsit în autoturism şi pistolul în cauză, acesta dovedindu-se a fi o brichetă nefuncţională. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, mai informează IPJ Vâlcea, citat de Agerpres.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI