O copilă nesupravegheată a fost lovită mortal de un autoturism. Cum a reacționat șoferul

O fetiță de doar 3 ani lăsată nesupravegheată a fost lovită mortal de o mașină. Șoferul vinovat nu a așteptat ca echipajele de poliție să ajungă la locul accidentului.

Șoferul a urcat victima în autoturism,şi a plecat spre spital. Din păcate, fetița nu a mai putut fi salvată.

Potrivit IPJ Vrancea,accidentul a avut loc marţi dimineaţă în satul Lieşti. Nu se ştie cum copila a ajuns nesupravegheată pe drum.  La un moment dat, ea a fost lovită de un autoturism iar impactul a fost extrem de puternic. Fără a mai aştepta salvarea, şoferul şi o rudă apropiată a copilei au urcat-o pe aceasta în autoturism şi au pornit spre spitalul din Dumitreşti. Pe drum, şoferul a oprit la postul de poliţie din Slobozia Bradului şi le-a spus poliţiştilor ce s-a intamplat.  Apoi, şi-a continuat drumul spre spital.

De la Dumitreşti, copila a fost transferată la Spitalul Judeţean Focşani, unde, din păcate, medicii nu au mai putut face nimic, doar au constatat decesul.

Poliţiştii vrânceani de la Serviciul Rutier sunt încă la locul tragediei şi efectuează cercetări.

 În ultima vreme, în întreaga regiune se constată o creştere a accidentelor rutiere grave, odată cu creşterea valorilor de trafic, având în vedere venirea multor români din străinătate  şi plecarea multora în concedii.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

ULTIMELE ȘTIRI