Două mașini ale MAI, lovite de un TIR. Un jandarm a fost rănit

Două autospeciale ce aparțin Ministerului Afacerilor de Interne, respectiv una a Poliţiei şi una Jandarmeriei, au fost lovite de un tir.  Accidentul a avut loc, vineri, pe drumul naţional 1 F, în judeţul Sălaj. Primele date arată că maşinile MAI au fost lovite de un TIR condus de un şofer din judeţul Argeş.

 „Din primele verificări efectuate de poliţişti, un asamblul de vehicule, care circula din direcţia Cluj-Napoca înspre Zalău, fiind condus de un bărbat de 52 de ani, din judeţul Argeş, a avariat o autospecială de poliţie, apoi una de jandarmerie, gardul sediului Postului de Poliţie Sânmihai Almaşului şi s-a oprit în gardul şi peretele unui imobil. În autospeciala de jandarmi se afla un coleg din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, care a fost rănit, fiind transportat la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale, acuzând dureri la un picior”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj.

Şoferul TIR-ului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Echipajul, format dintr-un poliţist şi un jandarm, era de serviciu în zona Secţiei 2 Poliţie Rurală Sânmihaiu Almaşului. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cauzele şi condiţii producerii accidentului.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI