PSD: Atac la buzunarele românilor! BNR confirmă – Guvernul Cîţu fură 285 de lei de la fiecare român

PSD a postat un mesaj pe Facebook prin care spune că formațiunea a avut dreptate, iar Banca Naţională a României a confirmat în raportul făcut public o creştere a inflaţiei cu 92,3% în primele 7 luni ale anului: de la 2,6 la 5%! 

 „ATAC LA BUZUNARELE ROMÂNILOR! BNR CONFIRMĂ: GUVERNUL CÎŢU FURĂ 285 DE LEI DE LA FIECARE ROMÂN! România intră cu o VITEZĂ fulminantă în faza inflaţiei galopante! PSD a avut dreptate, iar Banca Naţională a României a confirmat astăzi, în raportul făcut public, o creştere a inflaţiei cu 92,3% în primele 7 luni ale anului: de la 2,6 la 5%!

Mai grav, inflaţia va creşte cu 115% până la final de an şi va ajunge la 5,6%! Asta înseamnă că în decembrie, fiecare român va fi şi mai sărac cu 320 de lei! Şi, tot în decembrie, fiecare român va fi mai dator cu 3.000 de euro din cauza împrumuturilor făcute de Guvern în numele şi pe seama românilor! Fantastic, chiar WOW!, dle Cîţu! A reuşit să vă duceţi V-ul pană la capăt. V-ul inflaţiei!”, arată o postare de luni pe pagina de Facebook a PSD.

Banca Naţională a României estimează o inflaţie de 5,6% pentru sfârşitul acestui acestui an, a anuţat, luni, guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, care precizează că din toamnă creşterile vor fi foarte mari. De altfel, în raportul BNR este menţionat că începând cu luna ianuarie 2021, energia electrică şi gazele naturale nu mai sunt incluse în grupa bunurilor cu preţuri administrate.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI