Anchetă în cazul tragediei din Sectorul 3. S-a deschis dosar penal după ce doi muncitori au murit îngropaţi de vii pe un șantier

S-a deschis o anchetă după ce doi muncitori au murit pe un șantier al primăriei Sectorului 3. Tragicul eveniment a avut loc în Sectorul 3, în apropiere de Biblioteca Națională.

Un dosar penal pentru ucidere din culpă a fost deschis, iar șeful de echipă a fost deja audiat de polițiști.

Ofițerii de la serviciul Omoruri vor să discute astăzi cu muncitorii care au supraviețuit accidentului, dacă starea de sănătate a acestora le va permite. Șeful echipei de muncitori a fost deja audiat de anchetatori.

A fost deschis un dosar penal care vizează trei infracțiuni: ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și nerespectarea legislației în muncă.

Polițiștii vor aduna și documente de la firma care executa lucrări în zona Bibliotecii Naționale pentru a stabili dacă aveau toate autorizațiile pentru șantier. În paralel, se desfășoară și o anchetă a Inspectoratului Teritorial de Muncă.

Mai mulți muncitori au fost prinși sub pământ, luni, în București, după ce s-a surpat terenul pe un șantier. Aceștia se aflau la o lucrare în zona Bibliotecii Naționale din centrul orașului. Doi muncitori au decedat, iar patru au fost scoși în viață și duși la spital.

Cei doi muncitori decedați au vârste de 50 – 55 de ani. Alți patru muncitori sunt răniți.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI