Florin Cîţu, către liberali: Noi nu ne atacăm propriul Guvern și propriul premier

Premierul Florin Cîţu, candidat la președinția PNL, a declarat în fața liberalilor din Gorj că alegerile din partid nu vor afecta guvernarea, iar PNL nu trebuie confundat cu PSD, care şi-a atacat propriul Guvern şi propriul premier.

Florin Cîţu a punctat apoi că stabilitatea financiară e asigurată, iar rectificarea bugetară se va face în mod corect, în beneficiul românilor, nu la partid, ca pe „vremea PSD”. Alegerile pentru șefia PNL Gorj au fost câștigate de Dan Vîlceanu, parte din tabăra Cîțu.

Florin Cîţu: Alegerile din PNL nu afectează guvernarea

„La aceste alegeri se uită toată ţara. (…) Eu le garantez românilor că alegerile din PNL nu vor afecta guvernarea. Guvernarea României merge foarte bine, avem estimări pentru cea mai mare creştere economică din UE din 2021. Dacă mergem în ritmul ăsta, o să avem o premieră, o creştere economică cu două cifre. Vreau să le garantăm astăzi românilor că ne vom face treaba mai departe”, a declarat Florin Cîțu.

Acesta a ținut apoi să sublinieze că nu ar trebui pus semnul egal între PNL și PSD:

 „Noi nu ne atacăm propriul Guvern, noi nu ne atacăm propriul premier. Noi nu suntem PSD, noi suntem uniţi în jurul guvernării. Noi, membrii PNL, nu putem să ne atacăm public premierul şi guvernarea, că altfel părem neserioşi”.

Florin Cîţu, mesaj pentru investitorii străini: Vremea PSD, când rectificările bugetare se făceau la partid, a trecut

Premierul a ținut apoi să-i asigure pe investitori în privința stabilității financiare a țării.

„Indiferent de ce cifre aud aruncate în această campanie, eu mă voi asigura că stabilitatea financiară a României nu are de suferit, că mergem mai departe cu programul de deficit bugetar. Le garantez că vremea PSD, când rectificările bugetare se făceau la partid, a trecut. Nu voi permite aşa ceva atât timp cât eu voi fi în fruntea Guvernului. Rctificarea bugetară se face pentru toţi românii”, a mai declarat Florin Cîțu.

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI