Metoda loverboy: Percheziții la persoane cercetate pentru trafic de minori și proxenetism

Metoda loverboy continuă să facă victime. Miercuri au loc trei percheziții domiciliare în județul Ialomița la persoane cercetate pentru trafic de minori și proxenetism.

Sunt pus în apilcare 7 mandate de aducere. Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada februarie-iulie 2021, persoanele bănuite ar fi racolat mai multe femei, în vederea exploatării sexuale, urmărind obținerea de foloase materiale.

„Acestea și-ar fi oferit serviciile sexuale în municipiile Ploiești și Constanța. De asemenea, în activitate, pe fondul unor promisiuni de consolidare a unei relații afective și asigurarea unui trai mai bun, unul dintre bărbați ar fi implicat și o minoră”, transmite IGPR.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul unității de parchet, în vederea audierii și documentării activității infracționale, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Cercetările sunt continuate de polițiștii B.C.C.O. Ploiești – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI