Firea: Orban este autoral moral şi politic al dezastrului de azi, din Capitală!

Fostul primar al Bucureștiului, Gabriela Firea, a declarat marți că liderul PNL, Ludovic Orban, este „autor moral și politic al dezastrului” care are astăzi loc în Capitală. Ea susține că acesta merită să fie din toamnp doar o amintire a politicii românești.

 „În goana după funcţii şi privilegii, unii oameni politici îşi uită datoria faţă de cetăţeni! Este şi cazul domnului Orban, care a recunoscut aseară că, dacă nu făcea un compromis politic pentru Bucureşti, mare cât Casa Poporului – alianţa PNL – USR – Plus -, “Gabriela Firea era cea care câştiga detaşat încă un mandat de primar general”. Declaraţie făcută în contextul în care domnii Orban şi Cîţu se luptă pentru şefia PNL. Îşi încordează muşchii politici doar pentru a accede la cea mai înaltă funcţie din partid! Cum spuneam : pentru onoruri, pentru avantaje, pentru ei! Nu pentru oameni!

Să ne imaginăm ce-ar fi însemnat pentru ţară dacă aceşti “bravi” politicieni ar fi consumat atât de multă energie pentru identificarea bugetului necesar creşterii alocaţiilor pentru copii – bani sunt, dar prost gestionaţi şi prioritizaţi!, pentru atragerea de fonduri europene – Programul de rezilienţă să fie un succes pentru România, nu o ruşine la nivel european, firmele private să fie concret sprijinite, pentru diminuarea efectelor pandemiei, pensionarii să nu mai fie umiliţi după o viaţă de muncă iar bolnavii cronici să fie ţinuţi pe la porţile spitalelor!

Domnul Orban merită să fie din toamnă doar o amintire – şi nu tocmai plăcută -, în politica noastră!  El este autoral moral şi politic al dezastrului de azi, din Capitală! 

Când nu aveţi apă caldă, când constataţi că s-au scos autobuze din circulaţie şi iar e aglomerat şi prea cald, când vedeţi şantiere închise, gropi în asfalt, mizerie în parcuri, gunoaie peste tot, când vă speriaţi de ţânţari periculoşi şi de şobolanii care se plimbă precum pisicile prin oraş, să nu vă gandiţi doar la Nicuşor Dan – un monument de incompetenţă şi minciună -, ci şi la Dl Orban – un alt monument al dispreţului faţă de oameni!  Un om cinic, mărunt politic dar care s-a cocoţat prin şobolăneli în funcţii mari !  Mult prea mari pentru capacităţilor sale intelectuale şi reperele morale pe care le clamează dar nu îl reprezintă!”, a scris Gabriela Firea, marţi pe Facebook.

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI