Ludovic Orban, despre Diana Șoșoacă: Personaj sinistru care nu știe unde se află

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a vorbit astăzi despre scandalul provocat de senatorul independent Diana Șoșoacă în Parlament, în timpul votului pentru moțiunea de cenzură de ieri.

„Știți ce s-a întâmplat acolo. Am apelat la chestor, știți ce a pățit un chestor, da? Aștept sesizări din partea celor care au fost pur și simplu agresați de, nici nu pot să-i spun doamnă senator, acest personaj sinistru care nu înțelege unde se află. În măsura în care vor exista sesizări în acest sens, Parlamentul va lua decizii. Modificăm regulamentul, dacă este necesar, ca să nu mai permitem astfel de comportamente care contravin bunului simț și civilizației”, a spus Ludovic Orban.

Ieri, în Parlament, Diana Șoșoacă i-a cerut lui Ludovic Orban, „două-trei” minute pentru a-l scăpa pe Ludovic Orban de Florin Cîțu, după care a plecat de la tribuna Parlamentului țipând, după care a scos un sac pentru cadavre pe care l-a pus în fața premierului Florin Cîțu.

Aceasta a fost scoasă afară din sală de chestori, la solicitarea președintelui Camerei Deputaților. „Doamna senator, comportați-vă civilizat și nu vă bateți joc de această instituție. Chestorii, luați sacul”, a spus Ludovic Orban.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI