Adolescentă din Prahova, sechestrată de două femei şi obligată să întrețină relații sexuale cu mai mulţi bărbaţi

Poliţiştii din Prahova fac cercetări într-un dosar de viol şi lipsire de libertate, după ce o tânără de 18 ani a reclamat că a fost ameninţată de două tinere şi constrânsă să întreţină relaţii secuale cu mai multe persoane.

Miercuri au avut loc 12 percheziţii domiciliare, iar 14 persoane au fost aduse la audieri.

„În această dimineață, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Ploiești au efectuat 12 percheziții domiciliare, în Ploiești si Câmpina, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate. 14 mandate de aducere au fost puse în executare.Din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 29 spre 30 mai a.c., o tânără în vârstă de 18 ani ar fi fost amenințată cu acte de violență și lipsită de libertate în mod ilegal de către două persoane de sex feminin. Totodată, tânăra ar fi întreținut, prin constrângere, raporturi sexuale cu mai mulți bărbați. Persoanele bănuite au fost conduse la sediul Poliției municipiului Ploiești pentru audieri”, a anunţat Poliţia Prahova, într-un comunicat de presă.

Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române şi s-a derulat cu sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploieşti.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI