Copii premiați pentru spirit civic!

Doi copii, de 13 și 15 ani, ambii din Piatra Neamț, au fost premiați de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț pentru spiritul civic de care au dat dovadă în soluționarea unui caz în care viața a două persoane se afla în pericol.

La data de 22 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați cu privire la faptul că un apartament al unui imobil din Piatra Neamț este inundat, în interior aflându-se o femeie în vârstă de 39 de ani, care s-a baricadat în incinta locuinței împreună cu fiul său, de 7 ani.

Încercând să aibă o imagine completă a situației existente în imobil, polițiștii au apelat la sprijinul locuitorilor din zona respectivă, cei doi frați fiind cei care au venit în ajutorul polițiștilor, oferind detalii care au dus la salvarea celor două persoane.

Ieri, 1 iunie, de Ziua Copiilor, cei doi au fost invitații de onoare ai polițiștilor, care i-au întâmpinat pe treptele Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Totodată, aceștia au primit diplome și medalii de onoare, fiind felicitați de conducerea de Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, pentru implicarea activă în intervenția salvatoare a celor două persoane.

Copiii și-au petrecut ziua împreună cu polițiștii, fiind inițiați în tainele acestei meserii chiar de polițiștii cărora le-au acordat sprijin.

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI