Adrian Mutu, dorit antrenor de Petrolul Ploiești

Adrian Mutu este pe lista scurtă a antrenorilor doriți de conducerea clubului Petrolul, după experimentul eșuat Viorel Moldovan în urma căruia ”lupii galbeni” au ratat și în acest an promovarea.

Directorul sportiv al clubului Petrolul, Costel Lazăr, a declarat la Look Sport că antrenorul naționalei U 19, Adrian Mutu, este dorit la Ploiești pentru promovarea în prima ligă.

„Oful nostru e unul mare, pentru că așteptările erau altele. Am ratat play-off-ul, dar nu s-a ratat pe finalul sezonului regular, s-a ratat pe toată durata sezonului, când s-au pierdut foarte multe puncte. Dar trebuie să mergem mai departe, să promovăm în Liga 1 la anul. Avem o strategie, rămâne să clarificăm anumite lucruri, vom discuta despre buget, de organigramă, de mai multe aspecte.

Lumea l-a iubit pe Adi cât a fost aici, ca jucător, şi poate fi una dintre variantele de antrenor, dar deocamdată nu am început discuţiile. Luăm în calcul orice variantă în acest moment, avem multe nume pe listă, dar negocierile nu au început cu nimeni”, a declarat Costel Lazăr, conform Look Sport.

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI