VREMEA 8 SEPTEMBRIE. ZI CĂLDUROASĂ, CU TEMPERATURI MAI MARI DECÂT NORMALUL PERIOADEI

Astăzi se anunță o zi călduroasă, caracterizată prin temperaturi care depășesc limitele normale ale acestei perioade. Majoritatea regiunilor se confruntă cu o vreme caldă, iar duminică, valorile termice maxime se vor încadra între 22 și 33 de grade Celsius. Noaptea, termometrele vor indica minime cuprinse între 12 și 17 grade

În ultima parte a weekendului, temperaturile rămân mai ridicate decât cele obișnuite pentru această perioadă. Conform meteorologilor, vremea va fi mai caldă în regiunile vestice și sudice. De asemenea, valorile termice vor fi ridicate și în nord-vestul țării.

În zonele montane își vor face simțită prezența ploi ușoare cantitativ. Duminică, temperaturile maxime vor varia între 22 și 33 de grade Celsius, iar valorile minime se vor situa între 12 și 17 grade Celsius.

 
 

Potrivit ANM, vântul se va intensifica în vestul Carpaților Meridionali, în Munții Banatului, dar și pe litoral. Temperaturile vor fi mai reduse în partea de nord a litoralului, precum și în estul Transilvaniei.

 
 

Bucureștenii se bucură de un final de weekend cu mult soare. Duminică, temperaturile vor atinge 31 de grade Celsius, iar vântul va fi ușor până la moderat.

Temperaturile vor fi ridicate și în marile orașe. La Timișoara, Oradea și Baia Mare, se vor atinge valori între 30 și 31 de grade Celsius. În centrul țării, la Cluj și Alba Iulia, temperatura va fi de 28 de grade, iar la Sibiu se vor înregistra 26 de grade Celsius.

La Suceava, termometrele vor indica 25 de grade, iar la Bacău se vor înregistra aceleași 25 de grade Celsius. Temperaturile vor fi mai scăzute la Brașov și Miercurea Ciuc, unde se vor înregistra 22 de grade. De asemenea, la Constanța, temperatura va fi de 24 de grade Celsius.

Sursa: Newsinn

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI