NICOLAE CIUCĂ, TUR DE FORȚĂ PRIN ȚARĂ. LIDERUL PNL A PARTICIPAT LA INAUGURAREA NOII BAZE SPORTIVE DIN CALAFAT ȘI A URMĂRIT O PARTIDĂ DE FOTBAL

Tur de forță al președintelui PNL Nicolae Ciucă prin țară. Candidatul liberalilor la prezidențiale a participat, sâmbătă, la inaugurarea noii Baze sportive „Prof. Ghiță Iovan Valentin”, din Calafat, realizată cu sprijinul Companiei Naționale de Investiții.

În deschiderea evenimentului, respectiv de la ora 17,00, s-a disputat meciul de fotbal old boys între foștii jucători ai echipei Dunărea Calafat.

Ulterior, respectiv de la ora 18,00, liderul PNL a urmărit partida amicală de fotbal dintre Dunărea Calafat și FCU 1948 Craiova. 

 
 

Imagine

 

Nicolae Ciucă face în această perioadă un adevărat tur de forță, liderul liberailor și, totodată, candidat la alegerile prezidențiale fiind surprins, vineri, la o benzinărie din localitatea Albota, județul Argeș, în timpul unei pauze între întâlnirile din teritoriu. Ciucă nu era singur, ci însoțit de lideri marcanți ai Partidului Național Liberal, respectiv de Lucian Bode, secretarul general al partidului, și liberalii Robert Sighiartău și Rareș Bogdan. Aceștia au fost fotografiați într-un moment de respiro, după o zi încărcată de activități politice.

 
 

Imagine

 
 
 

ARTICOLE RECOMANDATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ȘTIRI