Accident în Arad: Un bărbat a murit într-un accident produs pe DN 79, după ce un TIR s-a răsturnat

O femeie de 39 de ani, aflată la volanul unui autoturism, a provocat un accident, vineri, pe DN 79, între Arad şi Zimand Cuz, după ce a intrat într-o depăşire periculoasă, ciocnindu-se cu un TIR care s-a răsturnat pe şosea şi care a lovit o maşină care circula regulamentar.

Şoferul ultimului autoturism, un bărbat de 43 de ani, a decedat. Alte trei persoane au fost rănite.

Accidentul a avut loc pe DN 79, în afara localităţii Zimand Cuz.

”Din cercetări a reieşit că o femeie de 39 de ani, din municipiul Arad, care conducea un autoturism pe DN 79 din direcţia Arad spre Zimand Cuz, la km 8+400 m în timpul efectuării unei manevre de depăşire a intrat în coliziune cu un autotractor în cuplu cu semiromorcă condus de un cetăţean bulgar de 70 de ani, care se deplasa pe sensul opus, ulterior autotractorul s-a răsturnat pe partea carosabilă intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din localitatea Igneşti. În urma impactului a rezultat decesul bărbatul de 43 de ani, rănirea gravă a unui pasager de 36 de ani şi rănirea uşoară a celorlalţi conducători auto”, transmite IPJ Arad.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI