Trei tineri din Arad, cercetaţi pentru omor şi tâlhărie. Au ucis un bătrân de la care au furat 800 de lei şi două telefoane

Trei tineri – doi băieţi şi fată, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani – sunt cercetaţi într-un dosar de omor şi tâlhărie în care procurorii arădeni anchetează moartea unui bătrân al cărui trup a fost găsit cu numeroase semne de violenţă, în apartamentul său.

Cei trei sunt suspectaţi că au intrat în casa bătrânului pe geamul băii, iar când acesta i-a prins la furat l-au omorât în bătaie. La plecare, tinerii au luat 800 de lei şi două telefoane mobile.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii miercuri de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, bătrânul a fost găsit mort luni, în locuinţa sa situată în cartierul Aurel Vlaicu din municipiul Arad. Cadavrul bărbatului de 87 de ani prezenta multiple leziuni traumatice la cap, pe torace şi pe membre, iar camerele apartamentului erau răvăşite. 

„În fapt, în noaptea de 10/11.07.2022 cei trei suspecţi s-au deplasat la locuinţa victimei cu privire la care aveau cunoştinţă că locuieşte singură, în scopul de a sustrage bunuri. Aceştia au pătruns în apartamentul victimei prin escaladarea geamului de la baie. După ce au intrat în apartament au început să caute după sume de bani. Auzind gălăgie, victima s-a trezit, i-a surprins pe cei trei în apartament şi a început să ţipe. În acel moment suspecţii au început să-l lovească cu brutalitate în diferite zone ale corpului, cerându-i să spună unde sunt banii. Suspecţii au continuat să lovească victima până a căzut la podea”, informează procurorii în documentul citat. 

Anchetatorii precizează că la plecare cei trei tineri au furat două  telefoane mobile şi aproximativ 800 lei.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI