Percheziţii ale DNA Timişoara într-un dosar de dare de mită: Fost angajat al Primăriei Timişoara, vizat de anchetă

Mai multe precheziţii au loc, marţi, la Timişoara, la locuinţa unui fost angajat al Primăriei Timişoara, la Poliţia Locală unde acesta lucrează acum, dar şi la o societate de monumente funerare şi la locuinţa patronului acesteia.

Este în lucru un dosar de dare de mită, luare de mită şi trafic de influenţă.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor perrcheziţiile îl vizează pe Florin Răvăşilă, fostul şef al Direcţiei Clădiri, Terenuri şi Dotări Diverse I Est din cadrul Primăriei Timişoara care acum este angajat la Poliţia Locală Timişoara.

Percheziţiile de marţi au legătură cu un dosar din anul 2020 în care fostul director din Primăria Timişoara, Florin Răvăşilă ar fi luat 40.000 de euro mită de la o firmă de întreţinere a cimitirelor care a încheiat contract de concesiune cu primăria. După acel moment, primarul în funcţie de la acea vreme, Nicolae Robu, i-a retras lui Răvăşilă dreptul de semnătură. Tot atunci au fost depuse mai multe plângeri la DNA Timişoara.

Percheziţiile DNA au loc la firma de monumente funerare, la locuinţa proprietarului, la locuinţa lui Florin Răvăşilă şi la Poliţia Locală, acolo unde acesta lucrează în prezent.

Proprietarul firmei de monumente funerare şi Florin Răvăşilă sunt acuzaţi de dare de mită, luare de mită şi trafic de influenţă. Ei urmează să fie audiaţi de procurorii DNA.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI