Bucureștenii rămân fără apă caldă până vineri seară! Care sunt zonele vizate

 

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) S.A. anunţă că, până vineri, ora 24.00, se vor executa lucrări de reparaţii pentru înlocuirea unei curbe din conducta Magistrală 1 Sud, cu diametrul de 1200mm.

 

”Lucrările, esenţiale pentru funcţionarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, sunt efectuate la intersecţia Bulevardului Nicolae Grigorescu cu strada Postăvarului şi impun oprirea furnizării apei calde pentru un număr de 11 puncte termice, care deservesc aproape 140 de blocuri din zona Bulevardelor Nicolae Grigorescu şi Camil Ressu”, anunţă, luni, compania. 

De asemenea, având în vedere faptul că lucrările se desfăşoară la una dintre cele mai importante conducte magistrale, care alimentează cu agent termic mai multe zone, pot exista probleme în furnizarea apei calde de consum pentru alte 59 de puncte termice şi module, care alimentează aproximativ 830 de blocuri şi spitalele Colentina şi Fundeni.  

Blocurile sunt situate în sectoarele 1 şi 2, în următoarele zone: Doamna Ghica, Şoseaua Fundeni, Bulevardul Teiul Doamnei şi Lacul Tei, străzile Ion Berindei, Cheile Zanoagei, Maşina de Pâine şi Judeţului, Şoseaua Ştefan cel Mare, Bulevardul Aviaţiei, Calea Floreasca, Şoseaua Pipera, Bulevardul Nicolae Caramfil, precum şi strada Baicului. 

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren. Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit – 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert. 

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI