Nicușor Dan: În parcul Herăstrău va fi amenajată cu 100.000 de euro o zonă „freerun şi parkour pentru copii şi adolescenţi”

Primarul general Nicușor Dan a anunțat că în parcul Herăstrău va fi amenajată o zonă „freerun şi parkour pentru copii şi adolescenţi”, unul dintre proiectele câștigătoare din cadrul procesului de bugetare participativă din 2021. Edilul a spus că este vorba despre o investiție de 500.000 de lei.

„Demarăm zilele următoare, prin ALPAB, realizarea studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiţii ‘Parc freerun şi parkour pentru copii şi adolescenţi’, unul din cele 4 proiecte câştigătoare în cadrul procesului de bugetare participativă din 2021.

Proiectul presupune amenajarea unui loc de joacă unic în Bucureşti, cu o suprafaţă de 500 mp, în zona de nord a parcului Regele Mihai I, pe amplasamentul numit ‘la Rampe'”, a scris, pe Facebook, primarul general Nicuşor Dan.

Conform acestuia, investiţia se adresează copiilor cu vârsta de peste 12 ani, care vor avea posibilitatea practicării sportului în aer liber într-un cadru special conceput pentru ei şi care întruneşte criteriile de siguranţă necesare.

Durata estimată a realizării studiului de fezabilitate este de 6 luni, iar valoarea contractului pentru realizarea acestuia este de 25.000 lei fără TVA.

Valoarea totală a investiţiei este de aproximativ 500.000 lei cu TVA, a mai precizat primarul Nicuşor Dan. 

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI