Un profesor din Buzău a sărutat o elevă și s-a ales cu trei ani de închisoare

Un profesor din Buzău, trimis în judecată pentru că a sărutat o elevă pe gură la Şcoala din comuna Merei, în vara anului trecut, a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare.

Decizia definitivă a Curţii de Apel Ploieşti respinge ca nefondat apelul profesorului Ştefan Nedelcu, care a contestat decizia magistraţilor Judecătoriei Buzău care îl condamnau în luna decembrie a anului 2021 la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru agresiune sexuală. 

”Respinge ca nefondat apelul declarat de inculpatul Nedelcu Ştefan, împotriva sentinţei penale nr.1161/17.12.2021 a Judecătoriei Buzău. În baza art. 275 al.2 Cod pr. penală, obligă apelantul – inculpat la plata sumei de 200 lei reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă”, se arată în încheierea Curţii de Apel Ploieşti. 

Decizia magistraţilor este definitivă. 

În luna iunie a anului 2021, profesorul de 54 de ani, care preda biologia la şcoala din comuna Merei,  judeţul Buzău, a fost plasat în arest la domiciliu, fiind acuzat de agresiune sexuală, după ce ar fi sărutat o fetiţă de 12 ani, în timp ce se afla în clasă gestul acestuia fiind surprins de camerele de supraveghere.

Ulterior, cadrul didactic a fost trimis în judecată, iar în decembrie Judecătoria Buzău a dat o primă sentinţă prin care acesta era condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI