Ce spune Laurențiu Reghecampf despre relația cu tânăra Corina Caciuc: Sunt fericit, o iubesc, vom avea un băiat împreună

Laurențiu Reghecampf a vorbit pentru prima dată despre relația sa cu tânăra Corina Caciuc, dar și despre divorțul de Anamaria Prodan, alături de care este căsătorit și are un un copil.

Antrenorul Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf, a participat în podcastul ”La Măruță”, unde a vorbit direct despre noua sa relație, alături de Corina Caciuc, dar și despre divorțul de impresarul sportiv Anamaria Prodan.

”Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună, simt că lucrurile au luat o întorsătură pozitivă. Și mi-aș fi dorit și ca Anamaria să aibă parte de același lucru. Spun sincer acest lucru”, a declarat Reghecampf, în podcastul ”La Măruță”. Totodată, Laurențiu Reghecampf, a spus că noua lui iubită nu i-a cerut niciodată să divorțeze.”E o fată foarte sinceră, i-am spus asta de foarte multe ori, este enervant de sinceră, căpoasă, nu a ținut cont o secundă că sunt Reghecampf, n-a avut niciun fel de problemă să-și ia o plasă și să plece. Nu mi-a cerut niciodată să divorțez, nici acum nu-mi cere asta, nu am avut discuții pe tema asta. Mi-am dorit foarte mult să nu fie implicați copiii”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

”În primul rând, ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, ce ai făcut tu! Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu cum trebuie lucrurile în relația cu mine, iar eu am greșit mereu? Eu nu mai văd nimic, pentru mine este egal cu zero. Doar respectul că este mama lui Bebe (fiul lor de 13 ani, n.r.), în rest nimic. M-a deranjat foarte tare scandalul cu Alexa. Îmi pare rău că nu am luat decizia încă de atunci. Da, am suferit din dragoste. Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria poate să facă așa ceva”, a punctat Laurențiu Reghecampf.

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI