Un bărbat din Iași a fost arestat preventiv după ce şi-a agresat soţia cu securea

Un bărbat din judeţul Iaşi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce şi-a agresat soţia de mai multe ori, iar apoi a încălcat ordinul de protecţie, care îi interzicea să se apropie la mai puţin de 100 de metri de femei.

Bărbatul și-a agresat soția cu securea. Parchetul de pe lângă Judecătoria Răducăneni a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că procurorii au propus arestarea preventivă a unui bărbat, pentru comiterea infracţiunilor de violenţă in familie, ameninţare şi încălcarea ordinului de protecţie. 

Anchetatorii au stabilit că, în zilele de 16 decembrie şi 18 decembrie, bărbatul şi-a agresat soţia, “în sensul că a lovit-o cu palmele şi cu pumnii la nivelul feţei şi a corpului, cauzându-i leziuni ce nu au necesitat îngrijiri medicale de specialitate, iar cu coada unei securi a lovit-o peste mâini şi picioare”.

”De asemenea, inculpatul a încercat să o lege pe vătămată cu o funie de mâini şi picioare şi a ameninţat-o cu acte de violenţă, provocându-i acesteia o stare de temere profundă”, au transmis procurorii.

De asemenea, la data de 30 ianuarie, el şi-a lovit soţia cu palmele în zona feţei şi cu picioarele în zona coapsei.

Bărbatul a încălcat ordinul de protecţie, care fusese emis la data de 22 decembrie, în perioada 28 ianuarie – 1 februarie şi în zilele de 2 şi 3 februarie, a revenit la domiciliul comun cu soţia sa şi a provocat scandal, deşi era obligat să păstreze o distanţă de 100 de metri faţă de femeie. 

El a fost prezentat Judecătoriei Răducăneni care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI