Simona Halep, despre cazul Novak Djokovici: A fost o situaţie dificilă pentru toată lumea

Simona Halep este de părere că situaţia în care s-a aflat Novak Djokovici, expulzat din Australia pentru că a intrat în ţară nevaccinat, a fost una dificilă pentru toată lumea.

Românca s-a declarat în repetate rânduri a fi pro-vaccinare anti-Covid.

„Eu am fost tot timpul pro-vaccin pentru că m-am şi vaccinat atunci când a trebuit, chiar de la început. Eu am ascultat opinia specialiştilor, doctorilor şi sunt în totalitate de acord cu ei. Cred că este vorba despre ceva global şi nu pot eu, care nu mă pricep la aşa ceva, să-mi dau cu părerea. Dar a fost într-adevăr o situaţie dificilă pentru toată lumea”, a declarat Halep, pentru Eurosport.

Novak Djokovici, care se opune vaccinării, a părăsit Australia, duminică, la bordul unui avion al companiei Emirates cu destinaţia Dubai, după ce apelul său la decizia de anulare a vizei de intrare în Australia a fost respins de un tribunal din Melbourne.

El a ajuns, luni, la Belgrad, fiind aşteptat la Aeroportul Nikola Tesla de un număr mare de jurnalişti, dar şi de câteva zeci de fani. Tenismenul nu a discutat cu presa, folosind o altă ieşire pentru a părăsi aeroportul.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI