Ludovic Orban: O să îi spun domnului Cîţu că nu este calificat să conducă nici măcar o administraţie de scară de bloc sau o organizaţie de secţie de votare, darămite să conducă PNL

Fostul preşedinte al PNL, Ludovic Orban a declarat, vineri, înainte de şedinţa BEx a PNL, că a fost convocat la şedinţă, el acuzându-l pe Florin Cîţu că a făcut praf coaliţia şi partidul, şi a dus PNL la o prăbuşire de 10-12 procente şi l-a făcut nefrecventabil.

Ludovic Orban a declarat la Parlament că ”aceşti domni vor să propună excluderea sa din PNL” şi a precizat că se delimitează categoric de toate ”deciziile aberante luate de preşedintele Klaus Iohannis, de preşedintele Cîţu şi apropiaţii lui, care au aruncat ţara într-o criză gravă” şi au preferat ”un amantlâc jenant cu PSD”.

Fostul lider PNL a spus că, dacă se bate palma cu PSD, este ”ultimul lucru pe care îl poate accepta de la aceşti indivizi care au confiscat sigla PNL, şi au aruncat în derizoriu tot ce înseamnă idei, valori, principii, credinţă liberală”.

”Am venit să le spun colegilor mei că trebuie să plece ei, nu eu, dar până la urmă totul ajunge la judecata oamenilor şi la judecata lui Dumnezeu. Pot decide orice vor astăzi, din punctul meu de vedere s-au autoexclus din rândul oamenilor onorabili care să poată reprezenta cetăţenii care cred în valorile  liberale”, a mai spus Orban.

Întrebat câţi liberali vor pleca cu el, dacă îşi face un nou partid, Orban a afirmat: ”Câtă frunză, câtă iarbă”.

 

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI