Au găsit o borsetă plină cu bani pe marginea drumului! Ce au făcut două femei din Vrancea

O borsetă cu peste 11.000 de lei, documente şi alte obiecte de valoare, a fost găsită de două femei pe marginea drumului DJ 205J din comuna Fitioneşti, Vrancea.

Borseta a fost predată poliţiei şi ulterior restituită proprietarului de drept, un bărbat de 54 de ani, din Mărăşeşti.

„Două femei s-au prezentat, duminică seara, la sediul Poliţiei Municipiului Focşani, unde au predat o borsetă în care se aflau mai multe documente, un telefon mobil, o brăţară de aur şi suma de 11.500 de lei. În scurt timp, pe baza informaţiilor obţinute, poliţiştii au identificat proprietarul borsetei, un bărbat de 54 de ani, din Mărăşeşti, care o pierduse după ce oprise în acea zonă pentru a tracta un autoturism. Borseta, cu toate bunurile din interior, a fost restituită proprietarului”, au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Potrivit Poliţiei, cele două femei, una asistentă medicală în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani şi cealaltă ofiţer MApN Bucureşti, se îndreptau către Mănăstirea Muşunoaiele din comuna Fitioneşti când au observat o borsetă pe marginea drumului pietruit pe care circulau. În momentul în care au văzut că în interior se află o sumă mare de bani, precum şi mai multe obiecte de valoare, documente şi carduri bancare, au predat poliţiştilor focşăneni bunurile găsite, care au demarat imediat verificările.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI