Un politician a obținut ordin de protecție împotriva soției, după ce a susținut că a fost bătut de către aceasta

Un consilier local din orașul Făurei, fost candidat ProRomania la fotoliul de primar al orașului, a cerut emiterea unui ordin de protecție împotriva soției sale, care l-ar fi bătut, scrie ziarul De Brăila.

Cei doi au împreună un copil de 9 ani. Gabriel Grigore Mocanu susține că a fost bătut de soție după ce a refuzat-o să bea împreună.

„A început să-l lovească cu palmele, pumnii, cu un pahar în zona fetei, gâtului, abdomenului. În urmă acestor lovituri, i-au rămas leziuni. Reclamantul arată că și în trecut s-au mai întâmplat astfel de episoade pe fondul consumului de alcool de către soția să”, potrivit motivării instanței de judecată.

Mocanu a mai arătat că a părăsit locuința din cauza stării de temere pe care soția i-a creat-o, subliniind că partenera de viață devine violentă atunci când consumă alcool.

De cealaltă parte, femeia a negat, afirmând în față instanței că „soțul sau o bate, dar nu a vrut să-l facă de ras”.

Instanța a admis cererea consilierului și a emis un ordin de protecție pentru 3 luni.

Mai mult decât atât, instanța a apreciat că „rămânerea intimatei în proximitatea victimei prezintă un pericol pentru integritatea psihică și fizică a acesteia, existând suficiente indicii că intimată ar putea săvârși noi acte de violență”.

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI