Bistrița: Un bărbat și-a agresat tatăl de 86 de ani pentru a-i fura banii din haină

Un bărbat de 46 de ani din Bistrița și-a agresat tatăl de 86 de ani pentru a-i fura 2.500 de lei din buzunarul hainei.

Bătrânul a fost jefuit de fiul său în propria locuință, în decursul serii de marți. Investigațiile, realizate de polițiștii de la Biroul de Investigaţii Criminale, au descoperit că cei doi au început să se certe după ce bărbatul de 46 de ani i-a cerut tatălui său o sumă de bani.

„Aseară, în jurul orei 19,00, un bărbat de 86 de ani, din Bistriţa, a solicitat ajutorul poliţiştilor întrucât, în timp ce se afla în locuinţă, a fost agresat de fiul lui în vârstă de 46 de ani, care i-a sustras o sumă de bani, după care a plecat. În urma măsurilor întreprinse, în jurul orei 20,50, a fost depistat pe o stradă din Bistriţa de către un echipaj de la Ordine Publică şi condus la sediul Poliţiei pentru audieri. La controlul corporal, asupra lui a fost descoperită suma de 2.500 de lei, care a fost restituită păgubitului”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud într-un comunicat.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI