Care este valoarea totală a datoriilor clubului FC Dinamo?

Adminstratorul judiciar al FC Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, spune că datoriile clubului sunt de 8 milioane de euro.

FC Dinamo se află  în insolvenţă. Răzvan Zăvăleanu a declarat că, până în prezent, au fost înregistrate datorii de 8 milioane de euro, potrivit tabelului creditorilor înscrişi la masa credală.

„Nu este o dată limită pentru planul de reorganizare, el trebuie depus în 30 de zile după stabilirea tabelului creditorilor. Nu ştiu care va fi numărul contestaţilor la acest tabel, în funcţie de asta vom avea o primă variantă a tabelului. Lucrurile se pot întinde, dar experienţa îmi spune că un astfel de lucru durează între 3 luni şi un an, dar noi până în martie trebuie să avem plan de reorganizare, pentru a obţine licenţa pentru sezonul următor. După ce avem tabelul definitiv, alte sume nu vor mai putea apărea. În acel moment vom ştii care este cuantumul datoriilor finale. Vă pot spune că momentan, 8 080 000 sunt sumele cerute de creditori, noi vom analiza, la prima vedere sumele finale sunt mult mai mici”, a declarat Zăvăleanu, la Radio Dinamo 1948.

Dinamo 1948 SA a depus, la 25 iunie, cerere pentru deschiderea procedurii de insolvenţă la Tribunalul Municipiului Bucureşti. Aceasta a fost admisă la 26 iunie. La data depunerii cerereii, DDB, acţionarul minoritar al FC Dinamo, estima datorii de 6 milioane de euro.

Sursa: Libertatea Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI