Lupta pierdută de PSD! Tribunalul București a respins cererea de suspendare a stării de alertă din Sectorul 1

Tribunalul București a decis respingerea cererii de suspendare a stării de alertă din Sectorul 1, solicitată de Partidul Social Democrat.

Comitetul pentru situații de urgență a decis impunerea stării de alertă în Sectorul 1, în luna iulie, pentru a putea fi rezolvată problema gunoaielor. PSD a contestat în instanță starea de alertă din sector, însă Tribunalul București a respins, în cursul zilei de joi, cererea.

„Respinge cererea de suspendare. Respinge excepția lipsei de interes ca neîntemeiată. Respinge excepţia lipsei capacităţii procesuale de folosinţă a pârâtei Primăria Sectorului 1 Bucureşti ca neîntemeiată.

Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtei Primăria Sectorului 1 Bucureşti. Respinge acţiunea faţă de pârâta Primăria Sectorului 1 Bucureşti ca fiind formulată în contradictoriu cu o persoană fără calitate procesuală pasivă. Respinge cererea de suspendare a executării actului administrativ ca neîntemeiată.

Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a II-a de Contencios Administrativ şi fiscală”, se precizează în decizia tribunalului.

În data de 23 iulie, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Sector 1 a primit acordul prefectului Capitalei și a declarat stare de alertă în Sectorul 1, din cauza situației deșeurilor. Decizia a fost luată pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI