Un liberal dă de pământ cu ministrul Justiției: L-ai pus pe scaun și crede că va avea funcția respectivă toată viața

Senatoarea PNL Alina Gorghiu spune că este anormal comportamentul ministrului Justiției, Stelian Ion, care în subiectul blocajului pe desființarea SIIJ dă vină pe UDMR în loc să vadă incapacitatea sa de a convinge coaliția.

„Eu sunt foarte nemultumita ca SIIJ-ul este inca in acelasi stadiu din mandatul trecut. Va spun un lucru, eu daca mai aud un ministru care iese si da vina pe orice altceva decat pe incapacitatea lui de a convinge liderii coalitiei ca trebuie facut un pas inainte in bifarea acestui punct-cheie din programul de guernare, nu stiu, cred ca o sa imi pun mainile in cap. Este anormal sa gasesti vinovati oriunde altundeva decat in propria ograda”, a zis Gorghiu.

Întrebată, în acest context, dacă este nevoie de o remaniere dupa Congresul PNL, ea a răspuns:

„Întotdeauna e loc de mai bine in actul de guvernare. Daca premierul in urma analizei cu liderii coalitiei va ajunge la concluzia ca da, anumite sectoare trebuie impulsionate, nu vad niciun fel de rezerva in a remania un ministru. Numai la noi in tara sunt ministri care se visează pe viață. L-ai pus pe scaun si crede ca este viagera pozitia respectiva”, a precizat Gorghiu.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI