Raed Arafat, despre carambolul care a avut loc pe A2: Avem trei puncte unde sunt mașini accidentate. Numărul autoturismelor depășește 40

Raed Arafat a anunțat că sunt peste 40 de autoturisme implicate în accidentul în lanț care a avut loc vineri pe autostrada A2.

„Noi avem trei puncte unde sunt maşini accidentate, între km 172 şi km 183. Numărul maşinilor accidentate, din ce am înţeles, depăşeşte 40”, a spus șeful DSU, potrivit Agerpres.

Până la acest moment, 14 persoane au fost evaluate medical, iar la Constanța a fost declarat plan roșu de intervenți și plan alb, având în vedere numărul autoturismelor implicate în carambol.

„Planul roşu a însemnat trimiterea de la Constanţa a unui număr mai mare de echipaje de prim-ajutor de terapie intensivă mobilă – un echipaj şi 13 echipaje de la serviciul de ambulanţă, iar din judeţele limitrofe – din Ialomiţa, s-au trimis echipaje de descarcerare de prim ajutor şi de pompieri de stingere şi s-au trimis şi de la Călăraşi maşini de descarcerare şi de multiple victime, iar de la Bucureşti s-au trimis zece maşini de tip B, două maşini de terapie intensivă de tip C, un post medical avansat, o maşină de multiple victime şi o maşină de descarcerare”, a mai adăugat secretarul de stat Raed Arafat.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI