O tânără din Baia Mare a murit la spital după ce a fost lovită de un șofer care a intrat cu mașina pe trotuar

O tânără din Baia Mare a fost lovită de un șofer care a intrat cu mașina pe trotuar. Femeia a murit la spital. Accidentul a avut loc sâmbătă, decesul fiind declarat marți.

Femeia se afla într-o stație de autobuz alături de soțul ei. Aceasta a murit la spital în noaptea de luni spre marți. Pacienta era intubată, fiind în comă profundă.

Ea fusese deja supusă sâmbătă seara unei operații în urma căreia îi fusese amputat un picior, iar duminică suferise două stopuri cardio-respiratorii, fiind resuscitată de medici. Soțul ei a fost transferat la Cluj-Napoca, unde a fost supus unei operații și este în stare stabilă.

Șoferul care a produs accidentul, un tânăr de 20 de ani, a fost reținut luni de poliție, la două zile după accident. El a scăpat mașina de sub control și a intrat pe trotuar, în dreptul stației de autobuz, unde se afla tânara și soțul ei, lovindu-i pe cei doi în plin. Tânărul este cercetat pentru ucidere din culpă și va merge în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Imediat după accident, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, dar rezultatul a arătat că nu consumase băuturi alcoolice.

 

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI