Tragedie în Corbu! O tânără a fost violată, iar tatăl său ucis

O tânără a fost violată, iar tatăl său ucis în propria casă. Incidentul tragic a avut loc în localitatea Corbu.

Deja a fost stabilit un cerc de suspecți. Agresorul este de negăsit, acesta fiind căutat de poliție.

Incidentul a avut loc joi noapte. Un bărbat cu cagulă a intrat în casă, peste o familie din Corbu, județul Constanța, a violat o fată de 20 de ani și i-a omorât tatăl, în timp ce pe frați și mamă i-a închis în alte camera. Ministrul Lucian Bode crede că e chestiune de ore până când agresorul va fi prins.

„Am deplasat acolo specialiști de la Institutul Național de Criminalistică, de la IGPR, Direcție de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului. Avem un cerc de suspecți și eu cred că este vorba despre ore, nu zile, ore în care suspectul va fi reținut”, a spus, vineri, la câteva ore de la crima care a îngrozit Constanța, ministrul de Interbe, Lucian Bode.

„La ora 3.46, dacă rețin bine, s-a primit apelul. În câteva minute colegii noștri au ajus acolo. Din păcate avem o persoană decedată. Vom vedea care e mobilul acestei crime. Răzbunare, jaf… Vom vedea dacă au dispărut din casă bani sau alte obiecte de valoare. Audiem martorii. Cel mai important – echipa de cercetare să identifice autorul și să-l aducă în fața instanței”, a mai spus Bode.

Potrivit lui Bode, este vorba despre un caz izolat, petrecut în locuinţă, nu pe stradă, siguranţa turiştilor nefiind în pericol.

„Aici este vorba de un dement, mă iertaţi, care la ora 3 dimineaţa intră peste o familie în casă. Vorbim de o crimă care s-a petrecut în locuinţă, nu pe stradă şi vom vedea care a fost mobilul. Forţele de ordine sunt acolo în număr suficient pentru a asigura liniştea şi ordinea publică. Aici vorbim de un caz izolat, în locuinţă a intrat un dezaxat, că nu pot să-i spun altfel, şi a făcut ce a făcut”, a precizat Bode.

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI