Moment penibil la Budapesta. Cristiano Ronaldo a fost legitimat de un agent de securitate

Un moment penibil a avut loc recent pe stadionul din Budapesta. Cristiano Ronaldo a fost oprit și legitimat de un agent de securitate la intrarea pe stadion. Bărbatul nu și-a dat seama că stă față în față cu cel mai bun jucător de fotbal al planetei.

Cristiano Ronaldo a fost oprit și legitimat de un agent de securitate al stadionului Puskas Arena din Budapesta. Se pare că Ronaldo nu a fost recunoscut de agent, chiar dacă este cel mai cunoscut fotbalist din lume.

Conform The Independent, superstarul portughez a fost obligat să prezinte legitimația de acces la intrarea pe stadion. Momentul s-a petrecut înaintea partidei de la Euro 2020 dintre Ungaria și Portugalia.

Fotbalistul portughez a răspuns solicitării agentului și a așteptat răbdător cât timp i-au fost verificate documentele.

Deși Ronaldo purta masca de protecție, agentul părea să nu știe că îl verifica pe unul dintre cei mai faimoși fotbaliști din lume.

La conferința de presă susținută înaintea meciului cu Ungaria, Ronaldo a mutat din fața sa două sticle de Coca-Cola și i-a îndemnat pe oameni să bea apă. După gestul fotbalistului, compania a pierdut 4 miliarde de dolari din valoarea sa pe bursă.

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI