Furt de combustibil din benzinărie. Șase angajați au fost reţinuţi

Angajații unei benzinării au furat combustibil și au fost reținuți pentru asta. Aceștia au furat în total peste o mie de litri de combustibil.

Şase angajaţi ai benzinăriei au fost reţinuţi pentru furt calificat, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

„În urma percheziţiilor care au avut loc ieri, 17 iunie, la persoane bănuite de furt, au fost indisponibilizată cantitatea de 500 de litri de combustibil. Cele şase persoane conduse la sediul Poliţiei au fost reţinute şi vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale”, arată sursa citată.

Joi au fost efectuate opt percheziţii în judeţul Alba. Verificările au avut loc la o staţie de carburanţi şi la domiciliile a şase angajaţi ai staţiei.

„Din cercetări a rezultat că, în perioada 14 – 28 aprilie, angajaţii unei staţii de carburanţi, cu complicitatea unor şoferi de camioane care ar fi intrat în staţie pentru a alimenta, ar fi sustras peste 1.000 de litri de combustibil pe care, ulterior, l-ar fi depozitat în bidoane şi l-ar fi comercializat către diverse persoane”, a mai informat IPJ.

În urma perchezițiilor a fost găsită cantitatea de 500 de litri de combustibil. Suspecţii au vârste cuprinse între 19 şi 44 de ani şi sunt din Aiud, Ocna Mureş şi comuna Unirea.

Sursa: Adevarul Zilei

ARTICOLE RECOMANDATE

ULTIMELE ȘTIRI